Het wiel van het jaar en van het leven draait…. En alles is steeds in beweging. De seizoenen veranderen, de natuur verandert en wij veranderen mee.

Een boom verandert door de plek waarop hij staat en de omstandigheden die daar zijn. Het strand en de kustlijn veranderen door de getijden, door de ontmoetingen met het samenspel met het water.

Ons leven verandert ook steeds, door de keuzes die we maken en door dat wat er om ons heen en met ons gebeurt. Zo is Anita vol in het duurzame warenhuis van Nieuw Mos gestapt; een nieuw avontuur. Jolanda heeft besloten te gaan verhuizen, onder andere om de uitdaging van een woongroep aan te gaan.

Grote veranderingen hebben grote impact. Voor Anita zit dat in tijd en aandacht, bij Jolanda verandert er veel in plek en ruimte. Heel concreet betekent het dat we vanaf augustus geen gebruik meer kunnen maken van de ruimte aan de Bloemendalsestraat nr 27. Maar ook in de vorm zijn we – mede door dit gekke jaar – aan het zoeken wat we willen met de jaarfeesten – en wat zij willen met ons 😉. We voelen de behoefte om ook tijd te nemen voor bezinning op onze eigen spirituele beleving.

De komende maanden zetten we een pas op de plaats. We gaan voelen en onderzoeken hoe we verder willen en welke vorm dit krijgt. We vieren voorlopig dan niet meer gezamenlijk met jullie de jaarfeesten. Zodra er helderheid is over de vorm en plaats, laten we jullie dit natuurlijk weten. We wensen jullie een prachtige zomer en een overvloedige herfst. We zijn dankbaar voor jullie betrokkenheid, openheid en het mogen delen van zovele jaarfeesten samen.