We beginnen de avond met een welkomstdrankje om dit eerste evenement van Bron Q te vieren 🙂 Daarna eten we met elkaar van de oogst van de herfst.
Het lichtlabyrint is ingebed in het ritueel van het jaarfeest; we verbinden ons met de bron in onszelf en met de intentie voor de komende tijd.
We sluiten de avond af met een seizoenstoetje en een kop koffie of thee.

Vier met ons dit bijzondere moment!

Datum: woensdag 20 maart 2019
Tijd: 17.30 tot 21.00 uur
Plaats: StilleWateren (Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort, het labyrint is in de tuin van de St. Franciscus Xaveriuskerk)
Bijdrage: 25 euro (inclusief 2-gangen diner en drankjes)

Aanmelden of meer informatie: stuur een email naar info@bron-q.nl.

Bij Bron Q vieren we 8 jaarfeesten; met de lente-equinox worden de dagen merkbaar langer.

Lente-equinox: woensdag 20 maart 2019

Tijdens de lente-equinox vieren we de terugkeer van het leven in de natuur: dieren komen uit hun winterslaap, kikkers en padden worden wakker en komen terug in het licht. Planten zijn aan het uitbotten; wat loopt uit, maakt nieuwe scheuten – en wat niet?

Na de maaltijd laten we in het labyrint afsterven wat de winter niet heeft overleefd en verzorgen onze plannen die tot bloei mogen komen. We sluiten de avond af met een kop koffie of thee of een glaasje wijn.

Voel met ons wat potentie heeft!

Datum: woensdag 20 maart
Tijd: 17.30 tot 21.00 uur
Plaats: StilleWateren (Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort, het labyrint is in de tuin van de St. Franciscus Xaveriuskerk)
Bijdrage: 25 euro (inclusief labyrintloop, 2-gangen diner en drankjes)

Aanmelden of meer informatie: stuur een email naar info@bron-q.nl. Je kunt ook direct een kaartje kopen via de knop rechts. De betaalbevestiging is je kaartje. 

Je kunt direct een kaartje kopen vanaf de website via onderstaande knop. Direct overmaken kan ook  op IBAN NL13 TRIO 0379 399 687 t.n.v. Bron Q.

© 2018 Bron Q | Ontwerp door StilleWateren  |  privacybeleid